Enkel Grafmonument

Na de begrafenis of crematie zal er een tijd komen dat de nabestaanden zich bezig gaan houden met het uitzoeken van een grafbedekking. Een grafmonument geeft vorm aan de laatste rustplaats van de overledene. Het aanbod hierin is groot en zeer divers. De vraag is: welk soort steen moet het worden, welk type letter, wel of geen foto, een bijpassende bloemenvaas of een andere grafaccessoire. Door rond te lopen op een begraafplaats kan men vaak al een idee krijgen van de vele mogelijkheden die er zijn. Wij van Almere Grafmonumenten kunnen u natuurlijk ook helpen met het ontwerp van het grafmonument. Natuurlijk is alles vrijblijvend!

Regels begraafplaatsen
Iedere begraafplaats heeft, voor wat betreft de grafmonumenten of urnmonumenten, eigen regels. Op de ene begraafplaats mag men bijvoorbeeld alleen een staand monument plaatsen, op de andere alleen een liggende steen. Ook de toegestane afmetingen zijn vaak verschillend. Wij van Almere Grafmonumenten weten de condities van de begraafplaatsen in de omgeving.

Maak een afspraak of kom gerust eens binnen lopen in onze showroom in Almere. In de showroom hebben wij uitgebreide documentatie over de juiste aankleding van het grafmonument. Natuurlijk kunnen wij u diverse voorbeelden van grafmonumenten tonen in onze eigen toonzaal.